Τι είναι το Πιλάτες;

Το ανθρώπινο σώμα είναι ικανό απίστευτα επίπεδα της ευελιξίας και της ευκινησίας, αλλά λίγοι άνθρωποι ποτέ το πλήρες δυναμικό τους. Περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας κάθονται γύρω στα βασικά ίδια θέση, και είμαι πτώματα αρχίζουν να χάντικαπ τους εαυτούς τους, ως αποτέλεσμα. Το σύστημα που εφαρμόζεται είναι μια εμπεριστατωμένη και περιεκτική χαμηλή άσκηση αντίκτυπου πρόγραμμα που αποτελείται από κυριολεκτικά εκατοντάδες διαφορετικές κινήσεις, όλα σχεδιασμένα για να κάνουν το σώμα να αισθανθεί πιο δυνατός και πιο λεπτός από ό, τι ποτέ πριν.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ειδικότερα, Pilates έχουν διατεθεί στην αγορά ως ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος. Ενώ μερικοί άνθρωποι έχουν βιώσει τα θετικά απώλεια βάρους μέσα από αυτό το σύστημα της άσκησης, υπάρχουν πολύ πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να ρίξει λίρες. Pilates έχει πολύ περισσότερα κοινά με ασκήσεις γιόγκα σε σχέση με την παραδοσιακή καύση του λίπους τρόπων μετακίνησης, γι ‘ αυτό είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι η εστιασμένη στόχος του συστήματος της άσκησης είναι επικεντρωμένη γύρω από την επίτευξη ευελιξία και τον τόνο των μυών, η οποία με τη σειρά της μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών.

pilates

Αν ο στόχος σας είναι να επιμηκύνει και να ενισχύσει τις αρθρώσεις και το μυϊκό τένοντες, και να μειώσει δραστικά την πιθανότητα ότι θα αντιμετωπίσετε πόνο στις αρθρώσεις είναι η ηλικία σας, στη συνέχεια, Pilates θα πρέπει σίγουρα να είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Πολλές από τις κινήσεις που θα δείτε σε ένα τυπικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στην δύναμη του πυρήνα. Πολλές ασκήσεις που χρησιμοποιούν το σωματικό βάρος σας ως αντίσταση χρησιμοποιούνται, πολλά από τα οποία θα απαιτούν από τους μυς του στομάχου και κάτω μέρος της πλάτης για να παραμείνει τεταμένη σχεδόν συνεχώς. Αυτό θα δραστικά προσθέσετε στο επίπεδο της πρακτικής δύναμη, και την ανάπτυξη στο κάτω μέρος της πλάτης τους μυς, θα βελτιώσουν τη στάση του σώματός σας με τρόπους που μπορεί να μην έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει χρειάζεται διόρθωση.

Εκτός από τη δύναμη του πυρήνα, θα μάθετε τα επίπεδα του μυϊκού ελέγχου που ποτέ δεν πίστευα ήταν δυνατή πριν από την έναρξη του προγράμματος. Πολλές από τις θέσεις που θα κληθεί να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι δύσκολο να μετακινηθούν, ειδικά αν έχετε λίγη εμπειρία με αυτό το είδος της σωματικής άσκησης. Για να τους κρατήσει, να δουλεύει τους μυς που μπορεί να μην συνειδητοποιούν καν ότι είχες. Θα αισθανθείτε το τέντωμα αισθήσεις σε μέρη που ποτέ δεν πίστευα θα μπορούσε να είναι τεντωμένο. Θα φύγεις από μια συνεδρία Pilates νιώθεις πιο χαλαρή και πιο χαλαροί από ό, τι έχετε, και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η λίστα με τα μακροπρόθεσμα οφέλη από αυτό το Ευρωπαϊκό ευελιξία εκπαίδευση συνεχίζεται και επάνω. Οι μύες σας θα γίνει πιο λιτή και πιο σφιχτά ομαδοποιούνται πριν, το οποίο μπορεί να σας δώσει την εμφάνιση που ταιριάζει απίστευτα. Η αυξημένη ευελιξία θα πάρει πολλή πίεση των μεγάλων αρθρώσεων, καθώς, το οποίο είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Pilates ως θεραπεία για τα κοινά προβλήματα που προκαλούνται από πράγματα, όπως η αρθρίτιδα. Αν έχετε ήδη ένα χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους, το Πιλάτες ή ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποκτήσετε μια καλά καθορισμένη και μυϊκή πυρήνα, όπως το άπιαστο έξι-pack κοιλιακούς. Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ κάτι σαν αυτό, είναι σίγουρα αξίζει να υπογράψει επάνω για.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *