Διαφορές Μεταξύ Tai Chi και Γιόγκα

Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τη Γιόγκα. Έχω πάντα μαζί μου πρακτική του Τάι Τσι. Ωστόσο, είμαι περίεργος για το πώς συνδέονται αυτά τα δύο. Και οι δύο είναι παρόμοια, προσφέροντας σας την ευελιξία και την ισορροπία, αν και οι μορφές και στάσεις είναι διαφορετική. Ας ρίξουμε μια ματιά.

Γιόγκα προέρχεται από την Ινδία και είχε χρησιμοποιηθεί για τη σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία. Ωστόσο, η εξάσκηση στο Tai Chi προέρχεται από την Κίνα και είναι αργή κίνηση πολεμική τέχνη που επικεντρώνεται στο πώς το σώμα και το μυαλό να δουλέψουμε μαζί.

Και οι δύο κλάδους βοήθεια ενός να αντιμετωπίσουν το στρες από το να πάρει σε ένα ήσυχο χώρο (ψυχικά) για την ειρήνη του μυαλού. Με αυτή την ειρήνη του μυαλού σας είναι η επίτευξη ισορροπίας. Ισορροπία, με την έννοια ότι πάντα σκέφτονται, εργάζονται και κινούνται με ευκολία.

Αυτές οι ασκήσεις χρησιμοποιούν βαθιά τεχνικές αναπνοής για να σας κρατήσει ήρεμος πριν από τη μετάβαση σε διαφορετικές στάσεις. Και, θα πρέπει ταμιευτήρα της ενέργειας που χτίστηκε μέχρι να ολοκληρώσει καθημερινές εργασίες σας.

Αν είσαι στόχος είναι να έχουν περισσότερη ενέργεια.

Πρακτική της γιόγκα βοηθά να απελευθερώσει αυτό που λέγεται «Τσάκρα» το οποίο απελευθέρωση ενεργειακά κέντρα στο σώμα σας και να βοηθήσει να ανακουφίσει το άγχος. Η πλέον να κρατήσει μια στάση τόσο περισσότερη ενέργεια απελευθερώνεται. Ενώ με την εξάσκηση στο Tai Chi που κινούνται σε κυκλικές πολεμικές τέχνες μορφή που προκαλεί την ενέργεια για να κινηθεί το σώμα σας. Αυτή η ενέργεια μπορεί να γίνει αισθητό όταν είστε σε κίνηση και ονομάζεται «Τσι» και οι Δύο μορφές μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση σας απόθεμα ενέργειας.

το τάι τσιΟι φυσικές κινήσεις των ασκήσεων είναι λίγο διαφορετικό, αλλά εξακολουθεί να δίνει αυξημένη ευελιξία, το συντονισμό και την ισορροπία. Για παράδειγμα, η Γιόγκα θέσεις βασίζονται σε όρθια ή καθιστή στάση. Και, κρατώντας το σώμα σας σε διάφορες στάσεις. Τώρα, οι κινήσεις στην εξάσκηση στο Tai Chi είναι αργή πολεμικών τεχνών κινήσεις, ενώ στέκεται. Βάρος τοποθετείται στα πόδια, τα οποία βοηθούν τον οδηγό, τις κινήσεις σας και να σας τα χέρια που πραγματοποιήθηκε σε ένα κυκλικό τρόπο. http://istoriesaskisi.info

γιόγκαΘέλω να σημειωθεί μια σημαντική διαφορά μεταξύ του Tai Chi και η Γιόγκα πρακτικής και ότι είναι η πνευματική πτυχή. Γιόγκα ρίζες του στην Ινδία, ασκούνταν για να ενώσει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Ωστόσο, αυτές τις μέρες πρακτική της Γιόγκα είναι κάτι περισσότερο για την ανακούφιση του στρες, χωρίς την πνευματική συνειδητοποίηση. Σε αντίθεση, η εξάσκηση στο Tai Chi είναι κατά κύριο λόγο για τη σωματική και ψυχική ευαισθητοποίηση σας. Δεν είναι πραγματικά μια πνευματική άσκηση. Μπορώ να πω τώρα, μαθαίνω Τσιγκόνγκ, το οποίο είναι μια μορφή διαλογισμού για να προσθέσετε την πρακτική μου. Έτσι, μπορώ να πάρω την πνευματική πτυχή. Εργάζονται Εξυπνότερα.

Εγώ προσωπικά απολαμβάνω μου πρακτική του Τάι Τσι. Είναι μια πρόκληση, μερικές φορές. Και βρήκα τον εαυτό μου ξανά και ξανά μια θέση για να πάρει το σωστό. Αλλά, πιστεύω πως ό, τι μπορείτε να επιλέξετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε το κάνεις. Θα πάρετε τα πλήρη οφέλη της άσκησης σας. Και, μην τα παρατάτε, αν έχετε κάποια δυσκολία. Συνέχισε να προσπαθείς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *